Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Stivuitor lateral multidirectional Galati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
RAX
Cod produs
SIM-ZO
Out Of stock
Descriere
Stivuitor lateral multidirectional pentru aplicatii de interior sau exterior. Capacitate de incarcare intre 1.5 to si 5 to. Utilizata pentru manipularea sarcinilor lungi de peste 15 m la inaltimea de 3-10 m. Acest stivuitor lateral multidirectional este conceput pentru operatiuni pe un culoar ingust de ≤2750 mm. Are frana de serviciu,de parcare si de urgenta pe toate rotile.
Este primul stivuitor lateral multidirectional care inglobeaza o serie de tehnologii inovatoare brevetate . Are avantajele unei eficiente ridicate, rata scazuta la defecte si costuri de intretinere reduse. Tractiunea integrala si directie sincrona hidraulica incrucisata fac ca acest tip de stivuitor lateral multidirectional sa functioneze in conditii dure de lucru.Utilizarea acestui echipament imbunatateste eficienta de manipulare a marfurilor supradimensionate si reduc costurile de operare.Se poate spune ca este o alegere ideala pentru manipularea sarcinilor precum tevi, placi, busteni, mobilier, saltele, role de panza, sticla, matrite grele, dulapuri, cutii si lifturi.Pentru asfalt, gropi si drumuri alunecoase echipamentul are anvelope solide,antiderapante si rezistente la uzura. Cabina operatorului este complet inchisa, rezistenta la praf si la lucrul in aer liber.Echipamentul are o capacitate de urcare a unei pante care este mai mare sau egala cu 12%.
Stivuitor lateral multidirectional- Prieten cu mediul
Zero emisii ; Zgomot redus ; Fara metale grele ; Fara coroziune ; Fara volatilizarea aburului de acid .
Stivuitor lateral multidirectional cu baterie Li-Ion fara intretinere
Nu este necesara adaugarea de fluid si etansare foarte buna la praf;Fara intretinere zilnica;Fara intretinere manuala.
Stivuitor lateral multidirectional-Baterie cu durata lunga de viata
Peste 75% capacitate rezervata dupa 4000 de cicluri de incarcare. Durata de viata mai lunga decat bateria cu acid; 5 ani sau zece mii de cicluri garantie pentru performanta ridicata.
Stivuitor lateral multidirectional-Eficienta ridicata si economie de energie
2 ore de incarcare satisface nevoia de lucru de 6-8 ore; Densitate mare de energie, rata de autodescarcare mai mica de 1% pe luna, 95% rata de conversie a energiei, performanta superioara de incarcare si descarcare; Flexibil la incarcret, usor de operat, fara impact asupra durata de viata a bateriei; nu este necesara schimbarea bateriei, economisirea costurilor.
Stivuitor lateral multidirectional-Potrivit pentru activitati la temperaturi inalte si joase
Bateria cu litiu este mai buna decat bateria cu plumb atunci cand lucreaza intre -25℃ si 55℃.
Stivuitor lateral multidirectional cu siguranta ridicata
Stivuitorul lateral multidirectional are un design modern cu protectie de siguranta si includ materiale speciale pentru baterii cu litiu. Protectia cu circuit inchis de siguranta cu noduri multiple asigura protectia in timp real in conditii variabile. Functia de confirmare a blocarii in timpul incarcarii evitand operarea de „conectare si deconectare la cald” in mod eficient este asigurata de buton de urgenta pentru intregul sistem. Rolul principal al cestui buton este de a deconecta rapid sistemul de control al stivuitorului si alimentarea BMS, asigurand o siguranta 100% in operarea acestuia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura