Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Motostivuitor, stivuitor teren accidentat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
RAX
Cod produs
msti-raxoffroad
Out Of stock
Descriere
Motostivuitor,Stivuitor teren accidentat diesel Rax robust care se preteaza pentru aplicatii la exterior in toate industriile pentru operatiile de manipularea, transportarea si stivuirea produselor.

In logistica, industrie sau transport de marfuri avem nevoie de utilajele de manipulat bunuri. Solutia idela cost/beneficii este oferita de Rax prin echipamente puternice cu eficienta ridicata. Cu capacitati de incarcare de pana la 3500 kg, utilajul manevreaza incarcaturi mari in conditii grele de lucru. Cu toate acestea, ele beneficiaza de un consum redus de combustibil

Stivuitoarele sunt deosebit de durabile . Sunt produse pentru utilizarea in exterior in conditii extreme, terenuri accidentate sau umiditate mare. Motostivuitorul diesel are un sasiu robust si reprezinta solutia ideala pentru cele mai dificile aplicatii. Motostivuitoarele Diesel de la Rax sunt robuste si se utilizeaza in toate industriile, inclusiv manipulare/transport de marfuri sau industrii grele. Cu atasamente speciale pot fi folosite in multe aplicatii.

Pentru siguranta, motostivuitorul Rax are frana de parcare automata. Se declanseaza automat cand motorul se opreste pentru prevenirea accidentelor.
Conducerea, ridicarea si inclinarea sunt restrictionate atunci cand operatorul paraseste scaunul soferului. Operatorul trebuie sa poarte centura de siguranta pentru a lucra cu motostivuitorul.

Motostivuitoarele RAX cu motoare Isuzu conforme cu ultimele standarde. Motorul genereaza un cuplu mare la turatii mici, asigurand o forta maxima la manevrarea unor incarcaturi foarte grele. Motostivuitorul ofera performante maxime si eficienta necesara cu un consum mic de combustibil si emisii minime. Motoarele sunt conforme cu standardul EURO 5. Standardul EURO 5 dovedeste ca motoarele sunt echipate cu filtru de particule si catalizator de oxidare.

Motostivuitor teren accidentat RAX - eficienta maxima, consum minim,servcii post-vanzare locale.

Specificatiile principale:

- sarcina utila de 3500 kg. la centrul de greutate de 500 mm;
- calitate si fiabilitatea ridicata prin motorizare de ultima generatie Stage Euro V ;
- miscare de translatie laterala stanga/dreapta ;
- anvelope pneumatice cu profil off road;
- motor diesel Isuzu;
- intrerupator general,
- catarg: duplex cu ridicarea la 3300 mm ;
- furci de 1200 mm;
- catarg cu vizibilitate crescuta, confort excelent pentru operator si siguranta in exploatare;
- scaun ergonomic cu suspensie;
- cabina operator inchisa + caldura ca optiuni cu extracost;
- echipament complet, semnal de alarma vizuala si auditiva pentru mersul inapoi inclusiv oglinda retrovizoare.

PRETUL NET FARA T.V.A.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura