Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Stivuitor, motostivuitor lateral cu furci laterale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Baumann
Cod produs
ELX/GLX
Out Of stock
Descriere
Stivuitor lateral, Motostivuitor cu incarcare laterala capabil sa ridice si sa stivuiasca sarcini normale sau foarte lungi. Utilizat in industrie pentru aplicatii diferite. Echipamentul este folosit in manipularea sarcinilor lungi ca lemn, conducte,tevi,tuburi panouri sandwich, tabla profilata, tevi,confectii metalice etc.
Transporta pe platforma proprie aceste sarcini pe distante medii la interior sau exterior. Incarca sau descarca marfa pe rafturi sau mijloace de transport. Echipamentul are incorporat un sistem de inclinare cu stabilizarea incarcaturii.
Motoarele ,de pe un stivuitor lateral, pot fi diesel sau electrice. Sarcinile manipulate pot fi de la 3-20 de tone. Cabina operatorului are o vizibilitate foarte buna in timpul efectuarii operatiunilor. Cabina operatorului este pozitionata in fata pe partea stanga.
Zona din dreapta cabinei se numeste pat sau platforma. Acesta contine o sectiune centrala in interiorul sau, numita put, unde sunt pozitionate furcile. Catargul si furcile se intind pentru a ridica incarcatura in punctul central si a o cobori pe platforma.Intreaga masina poate fi inclinata orizontal, pentru a imbunatati ridicarea incarcaturii si securitatea, la fel ca un catarg basculant pe un stivuitor.
Stivuitorul lateral are un sistem de mentinere a platformei drepte. Odata asezata sarcina, platforma va ramane orizontala, chiar daca rotile se deplaseaza pe un teren denivelat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura